× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

alege dreapta unita

Antena 3 Alexandria • 24-10-2023, 20:01:00 • 208 vizualizari

Biroul Permanent Național al Partidului Social Democrat s-a reunit, sâmbătă, 07 octombrie 2023, la sediul central al PSD. Premierul Marcel Ciolacu, a declarat că săptămâna viitoare vrea să intre în cu amendamentele la legea pensiilor speciale în Senat și în Camera Deputaților pentru a închide cererea de plată numărul 3.

„Săptămâna viitoare vreau să intru cu amendamentele în Senat și în Camera Deputaților. O să am această discuție și pe forma amendamentelor. Am avut de dimineață o discuție cu președintele Comisiei de Muncă, cu domnul Solomon Adrian de la Camera Deputaților, am avut discuțiile cu liderii de grup, cu președintele Camerei. Doresc ca în următoarele două săptămâni aceste amendamente la pensiile speciale să le trecem prin Parlament și să vedem dacă mai este atacată de Înalta Curte legea, astfel încât să închidem cererea de plată numărul 3”, a spus președintele PSD.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu a afirmat faptul că s-a luat act de demiterea de către organizația locală a primarului din Mioveni Ion Georgescu, „iar o discuție mai amplă va avea loc după întoarcerea președintelui organizației județene, care este plecat în străinătate”.

„Pentru Mioveni s-a luat act de demiterea de către organizația locală a domnului primar, iar o discuție mai amplă va avea loc după întoarcerea președintelui organizației județene, care este plecat în străinătate. La Vaslui a existat un prim contact al domnului Benea, care este nominalizat de către Biroul Permanent Național să coordoneze activitatea de acolo. Vor exista mai multe întâlniri, astfel încât să putem să programăm într-un timp rezonabil la o conferință județeană și să mergem înainte”, a declarat Lucian Romașcanu.

Articolul (COMUNICAT DE PRESĂ) BIROUL PERMANENT NAȚIONAL AL PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT S-A REUNIT LA SEDIUL CENTRAL AL PSD apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

Facebook WhatsApp Messenger

Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »

COMUNICAT PRESĂ BIROUL PERMANENT NAȚIONAL PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT REUNIT SEDIUL CENTRAL