× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Concordia Chiajna, adversara Alexandriei în play-off-ul Cupei României

Ziarul Teleormanul • 24-08-2023, 14:00:09 • 118 vizualizari
 

Miercuri după-amiază a avut loc tragerea la sorți pentru play-off-ul Cupei României Betano, sezonul 2023-2024, organizată de Federația Română de Fotbal. Ca urmare a evenimentului, s-a stabilit că CSM Alexandria o va întâlni pe Concordia Chiajna, tot o echipă din eșalonul secund.
Cele două echipe s-au întâlnit în urmă cu două săptămâni în contextul campionatului intern de fotbal masculin al Ligii a doua, unde CSM Alexandria s-a impus cu scorul de 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat de Petre Simon.
Partida dintre Concordia Chiajna și CSM Alexandria se va disputa miercuri, 30 august, ora 17:30, pe Stadionul Municipal din Turnu Măgurele. De menționat că formația câștigătoare a meciului se va califica în grupele competiției, performanță pe care Alexandria a reușit-o anul trecut, unde a fost repartizată cu echipe din Superliga României, precum CFR Cluj, Rapid București și Farul Constanța, campioana en titre.
Până la meciul contra Concordiei, CSM Alexandria o va întâlni, în campionat, în deplasare, pe CSA Steaua București, pe Stadionul Ghencea din București, sâmbătă, 27 august, ora 11:00. (Maria GAVRILĂ, studentă anul II, specializarea Jurnalism, Universitatea Ovidius din Constanța). 

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Concordia Chiajna Adversara Alexandriei Play-off-ul României