× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Consilierul judeţean Cornel Bleajă, profesor la o şcoală din Zimnicea, arestat preventiv sub acuzaţia de agresiune sexuală

Internet • 11-11-2022, 13:16:10 • 89 vizualizari
 
Magistraţii Judecătoriei Zimnicea au emis mandat de arestare preventivă pe numele consilierului judeţean Cornel Bleajă, profesor la o şcoală din oraș, acuzat de două eleve cu vârste de 13 și 15 ani de agresiune sexuală. Organizația PSD Teleorman a anunțat că acesta a fost exclus din partid.

Conform soluţiei publicate pe portalul instanţelor de judecată, un complet de la Judecătoria Zimnicea a admis propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea, dispunând arestarea preventivă pe o perioada de 30 de zile a lui Cornel Bleajă, relatează News.ro.

Dosarul care îl vizează a fost deschis după ce, în 4 noiembrie, jurnaliştii locali de la investigatoria.ro au scris despre Cornel Bleajă, profesor de fizică la o şcoală din Zimnicea, că a fost acuzat de două eleve că le-ar fi atins în mod necorespunzător. Copilele ar avea 13, respectiv 15 ani.
 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Internet » Articole Internet »
 
Consilierul Judeţean Cornel Bleajă Profesor şcoală Zimnicea Arestat Preventiv Acuzaţia Agresiune