× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Controale la blocurile ANL din județ / Prefectul Haralambie Epure: “A fost verificat stadiul lucrărilor de construcții”

Ziarul Teleormanul • 12-03-2024, 20:00:09 • 58 vizualizari
 

În cursul zilei de astăzi, a avut loc o acțiune de verificare a stadiului lucrărilor de construcții la blocurile de locuințe destinate tinerilor din localitățile Videle, Alexandria, Roșiori de Vede și Turnu Măgurele. Controlul a fost făcut de o echipă din partea Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL), condusă de directorul Emanuel Oproiu, alături de care a fost și prefectul județului Teleorman, Haralambie Epure. Astfel de controale vor avea loc în fiecare județ, controlul de astăzi fiind unul inopinat.

Videle este singura localitate în care lucrurile stau bine, cele 15 unități locative fiind deja recepționate. În cazul celorlalte, Alexandria, Roșiori de Vede și Turnu Măgurele, este nevoie de prelungirea termenelor de finalizare a lucrărilor.

“Împreună cu o echipă de la Agenția Națională pentru Locuințe, condusă de domnul director Emanuel Oproiu, am făcut astăzi o acțiune de verificare a stadiului lucrărilor de construcții la blocurile de locuințe destinate tinerilor din Videle, Alexandria, Roșiori de Vede și Turnu Măgurele.

Controlul a fost unul inopinat, astfel de acțiuni urmând să aibă loc în fiecare județ.

Dacă la Videle, cele 15 unități locative au fost deja recepționate, nu același lucru se poate spune și despre Alexandria. Tinerii care au depus dosare pentru obținerea uneia dintre cele 70 de locuințe noi mai au de așteptat, se pare. Sunt întârzieri la racordarea la rețeaua de distribuție a gazelor naturale, iar reprezentanților municipalității li s-a comunicat faptul că vor suporta cheltuielile în cazul care lucrările nu sunt finalizate la timp.

La Roșiori de Vede vor fi date în folosință 24 de unități locative, iar la Turnu Măgurele 16, dar și în aceste cazuri, ca și la Alexandria, este necesară prelungirea termenelor de finalizare a lucrărilor”, a declarat prefectul Haralambie Epure.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Controale Blocurile Județ Prefectul Haralambie Verificat Stadiul Lucrărilor Construc