× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

CSM Alexandria a început cu dreptul play-out-ul Ligii a II-a. Victorie contra CSC Dumbrăvița

Ziarul Teleormanul • 01-04-2024, 14:00:11 • 34 vizualizari
 

CSM Alexandria a oprit seria meciurilor pierdute și a câștigat, la Turnu Măgurele, cu scorul de 3-1 împotriva CSC Dumbrăvița, în prima partidă a play-out-ului Ligii a II-a, în grupa A. Teleormănenii au revenit în meci după ce adversarii au condus cu 1-0, golul fiind marcat în minutul 39 de către Daniel Nortey.
Alexăndrinenii au marcat primul gol în minutul 41 prin Ștefan Cană și la vestiare s-a intrat cu scor de egalitate. Celelalte două goluri au fost marcate în minutele 56 și 77 de Geani Crețu, respectiv Alberto Călin.
Antrenorul oaspeților, Cosmin Stan, a declarat la finalul meciului că, pentru echipa sa, “e o înfrângere meritată. Trebuie să recunoaștem că, per ansamblu, echipa gazdă a meritat victoria și a făcut un meci mai bun decât noi”. Trebuie menționat că aceasta a fost prima victorie a CSM Alexandria pe teren propriu din acest campionat și, totodată, prima victorie cu antrenorul Eugen Trică pe bancă.
Următorul meci va fi jucat în deplasare, la București, împotriva Metaloglobus. Bucureștenii au câștigat runda aceasta contra Ceahlăul Piatra Neamț, cu scorul de 2-1. Partida cu alexăndrinenii se va disputa sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 11:00. (Maria GAVRILĂ, studentă anul II, specializarea Jurnalism, Universitatea Ovidius din Constanța). 

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Alexandria început Dreptul Play-out-ul Victorie Contra Dumbrăvița