× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

CSM Alexandria, învinsă pentru a șasea oară consecutiv în Liga a II-a

Ziarul Teleormanul • 11-03-2024, 14:00:10 • 26 vizualizari
 

CSM Alexandria nu iese din perioada nefastă prin care trece și este învinsă în etapa cu numărul 18 din campionatul Ligii a II-a de fotbal masculin. Echipa teleormăneană a jucat în deplasare contra Chindiei Târgoviște, care s-a impus cu scorul final de 3-0. Partida a fost comentată de crainicul Ilie Dobre, online, pe ProSport.ro.
Prima repriză a meciului s-a terminat 2-0 pentru Chindia, după “dubla” lui Matteo Fedele, fostul jucător al Universității Craiova. Al doilea gol al său a fost marcat din lovitură liberă.
Imediat după pauză, CSM Alexandria a primit un penalty, însă executantul Michael Omoh, fost jucător la Farul Constanța, a ratat lovitura de la 11 metri, scorul de pe tabelă rămânând 2-0 pentru dâmbovițeni. Portarul Chindiei Târgoviște, Iustin Popescu, prin respingerea balonului, a trimis echipa sa pe contraatac, Ante Zvikovic reușind să majoreze scorul la 3-0.
CSM Alexandria rămâne în continuare pe penultima poziție a clasamentului, cu doar 8 puncte. Următorul meci pe care teleormănenii îl dispută este contra Metaloglobus București. Echipa din capitală este situată pe poziția a 11-a, cu 25 de puncte. Etapa aceasta, Metaloglobus a învins pe teren propriu pe Unirea Dej, cu scorul de 2-1.
Partida se va juca pe Stadionul Municipal din Turnu Măgurele, sâmbătă, 16 martie, de la ora 11:00. (Maria GAVRILĂ, studentă anul II, specializarea Jurnalism, Universitatea Ovidius din Constanța). 

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Alexandria învinsă Pentru șasea Consecutiv