× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

CSM Alexandria nu scapă de rezultatele negative din campionatul Ligii a II-a

Ziarul Teleormanul • 30-10-2023, 14:00:09 • 37 vizualizari
 

Sâmbătă dimineață, CSM Alexandria a disputat meciul din etapa cu numărul 11, contra AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, pe care l-a pierdut cu 2-1, în deplasare.

Scorul a fost deschis de gazde, în minutul 41, prin Ervin Bakoș. După pauză, CSM Alexandria a reușit să egaleze prin fundașul Ciprian Perju, în minutul 58. Victoria harghitenilor a fost adusă în minutul 76 de Richard Jelena, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1.

CSM Alexandria încă rămâne pe penultimul loc al clasamentului, locul 19, cu un golaveraj de –11 goluri și 5 puncte câștigate.

Următorul meci din campionat al Alexandriei se va disputa în deplasare, contra ocupantei ultimei poziții, Spartac București. Meciul va avea loc la București, pe Stadionul Progresul Spartac, sâmbătă, 5 noiembrie, ora 11:00.

Săptămâna aceasta, joi, CSM Alexandria va juca în Cupa României Betano, contra formației din prima ligă, FC Botoșani. Meciul va avea loc acasă, pe Stadionul Municipal din Turnu Măgurele, de la ora 14:00.

În Cupa României, Alexandria ocupă poziția a patra în clasament, din totalul de șase echipe, însă nu are niciun rezultat pozitiv. Singurul meci jucat în grupele cupei anul acesta este contra multiplei campioane CFR Cluj, încheiat cu 1-3.

De cealaltă parte, FC Botoșani este ocupanta poziției a cincea, după ce a fost învinsă de Rapid București, cu scorul de 3-1. (Maria Gavrilă, studentă anul II, specializarea Jurnalism, Universitatea Ovidius din Constanța).

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Alexandria Scapă Rezultatele Negative Campionatul