× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

CSM Alexandria nu scapă de rezultatele negative din Liga a II-a. Din nou, înfrângere la Turnu Măgurele

Ziarul Teleormanul • 13-11-2023, 14:00:09 • 99 vizualizari
 

Sâmbătă dimineața s-au jucat o parte dintre meciurile etapei cu numărul 14 din campionatul intern de fotbal masculin al Ligii a II-a. CSM Alexandria a fost din nou învinsă acasă, pe Stadinoul Municipal din Turnu Măgurele, cu scorul de 2-0, de oaspetele Corvinul Hunedoara.

Ambele goluri au fost marcate în prima repriză, în minutele 11 și 36, de Marius Coman, respectiv Denis Hrezdac. Din păcate, CSM Alexandria nu a reușit să revină în joc până la finalul partidei și, astfel, a bifat o nouă înfrângere.

Cele două echipe își păstrează pozițiile de dinaintea meciului în clasament, adică locul secund pentru Corvinul Hunedoara cu 27 de puncte, în timp ce CSM Alexandria ocupă poziția 19 cu doar 8 puncte.

Următorul meci al alexăndrinenilor se va disputa în deplasare, contra CSM Reșița, sâmbătă, pe data de 25 noiembrie, de la ora 11:00. Aceasta se află pe locul 14 cu 16 puncte și vine după o victorie cu scorul de 3-1 contra Unirii Dej. Partida se va juca după pauza competițională datorată meciurilor naționalei României din preliminariile Campionatului European de fotbal din 2024, contra Israelului și Elveției. (Maria GAVRILĂ, studentă anul II, specializarea Jurnalism, Univeristatea Ovidius din Constanța)

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Alexandria Scapă Rezultatele Negative înfrângere Măgurele