× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

CSM Alexandria – Petrolul Potcvoaca 5-1 în primul amical al iernii

Teleorman Sport • 26-01-2024, 10:00:03 • 34 vizualizari
 

Pe Stadionul ”Aripi” din Craiova, dotat cu teren sintetic, s-a desfășurat primul amical al iernii pentru CSM Alexandria. Formația noastră, aflată la primul test sub bagheta noului antrenor, Eugen Trică, s-a impus cu scorul de 5-1 (1-1) în fața echipei Petrolul Potcoava, din Liga a III-a.

Scorul a fost deschis de Crețu, care a prins vinclul porții adverse cu un șut de la 25 de metri. Oaspeții au egalat, iar în repriza a doua, când echipele au fost schimbate aproape în totalitate, băieții noștri și-au impus punctul de vedere.

Golurile care ne-au dus spre victorie au început, de fapt, cu un autogol al oltenilor, după care un jucător aflat în probe, Joshua, a înscris pentru 3-1. A urmat scărița de efect a lui Acuna, iar Simon a închis tabela la 5-1.

Garnitura folosită în prima repriză: Balauru – Iakabfi, Acuna, Băican, Nedelea – Desabato, Răsdan, Crețu, Călin, Jerdea, Dodoi.

În partea a doua au mai intrat: Cristică, Achirloaie – Lupoaica, Georgescu, Stancu, Maxim, Răducan, Joshua, Yameogo, Simon, Stavrositu, Neaga.

Portarii au jucat fiecare câte 30 de minute. De asemenea, David Sala a venit și el la CSM Alexandria, transferul mijlocașului ofensiv fiind deja perfectat.

Următorul meci meci de pregătire al echipei noastre va fi sâmbătă, 27 ianuarie, cu începere de la ora 12.00, în deplasare cu Concordia Chiajna.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Teleorman Sport » Articole Teleorman Sport »
 
Alexandria Petrolul Potcvoaca Primul Amical Iernii