× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

CSM Alexandria s-a impus în fața echipei Progresul Spartac, pe un teren sintetic, cu scorul de 3-1

Ziarul Teleormanul • 06-11-2023, 14:00:09 • 31 vizualizari
 

Duminică dimineața, CSM Alexandria s-a impus, în etapa cu numărul 12, pe terenul sintetic al Progresului Spartac, cu scorul de 3-1. Alexăndrinenii au jucat în deplasare cu un moral bun, asta după ce au învins echipa FC Botoșani din prima ligă, acasă, în faza grupelor Cupei României Betano, eliminând-o din competiție.

Scorul partidei a fost deschis de către gazde, în minutul 11, prin Isaac Solet Bomawoko. Mihai Neaga a marcat în minutul 30, intrându-se la vestiare cu scor de egalitate. Victoria CSM-ului a fost adusă în minutul 69 de Robert Jerdea, iar majorarea scorului a fost făcută în minutul de prelungire 90+7 de Mihai Gîdea, fotbalistul care a marcat și în meciul contra lui FC Botoșani.

CSM Alexandria încă este pe locul 19, cu 8 puncte și un golaveraj de –9. Progresul Spartac este pe ultimul loc în clasament, poziția 20, cu un golaveraj de –23.

Următorul meci al Alexandriei este sâmbătă, 11 noiembrie, acasă, pe Stadionul Municipal din Turnu Măgurele, de la ora 11:00, contra CS Corvinul Hunedoara. Echipa oaspete este pe poziția a doua, cu 24 de puncte, și vine după o victorie clară, la scor, 4-0, împotriva Unirii Dej. (Maria GAVRILĂ, studentă anul II, specializarea Jurnalism, Universitatea Ovidius din Constanța).

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Alexandria Echipei Progresul Spartac Sintetic Scorul