× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

CSM Alexandria vs. CSS Bega Timișoara: Duel de top în Liga I de baschet feminin

Liber in Teleorman • 24-01-2024, 10:00:16 • 46 vizualizari
 

Sala Sporturilor din Alexandria se pregătește să găzduiască un eveniment spectaculos duminică, 28 ianuarie, atunci când echipa feminină de baschet CSM Alexandria va întâlni CSS Bega Timișoara într-un meci crucial din cadrul Ligii I de baschet feminin.

Partida, programată să înceapă la ora 12.00, promite o confruntare intensă între cele două echipe, ambele dorind să-și consolideze pozițiile în clasament. Suporterii sunt așteptați în număr cât mai mare pentru a-și susține echipa favorită și pentru a crea o atmosferă demnă de Liga I în Sala Sporturilor.

Echipa CSM Alexandria se află într-o formă bună și speră să obțină o victorie importantă pe teren propriu. Cu jucătoare talentate și antrenor dedicat, fetele de la CSM Alexandria sunt hotărâte să ofere un spectacol de excepție fanilor lor.

„Duminică, 28 ianuarie, cu începere de la ora 12.00, la Sala Sporturilor din Alexandria, echipa feminină de baschet CSM Alexandria va susține un nou meci în Liga I, oaspete fiind CSS Bega Timișoara.
Îi invităm pe toți suporterii la meci, să le susțină pe fete. Pe de altă parte, tot de la secția de baschet, tragerea la sorți pentru sferturile de finală ale Cupei României, al cărei turneu final va avea loc în martie, ne-a scos în cale pe CSM Tg. Mureș”, a anunțat clubul.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Alexandria Timișoara Baschet Feminin