× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Cum se montează un brad artificial de Crăciun corect?

Actualitatea de Teleorman • 25-08-2022, 18:00:57 • 9 vizualizari
 

Cautarea unui brad de Craciun care sa se potriveasca casei tale si sa corespunda gusturilor tale nu este intotdeauna usoara, chiar daca te confrunti cu cele mai bune marci de brazi de Craciun artificiali. Nu disperati! Sa mergem pas cu pas.

Puteti, de exemplu, sa optati pentru tipul de brad de Craciun din polietilena. Printre acestea veti gasi multe marimi si dimensiuni, o mare varietate de tonuri si culori si, in cele din urma, veti avea de unde alege intre diferitele tipuri de brazi de Craciun artificiali de calitate sigura si stabila, dar mai ales de lunga durata. Brazii de Craciun din polietilena au o baza metalica de un metru si jumatate. Acest lucru permite o asamblare usoara si o deschidere rapida datorita sistemului de umbrela. In plus, brazii de Craciun din polietilena sunt reutilizabili; odata ce Craciunul s-a incheiat, pot fi depozitati si reutilizati in mod convenabil in anul urmator.

Cum sa desfaci corect cremgile bradului de Craciun?

Deschiderea bradului de Craciun artificial este foarte importanta. Incepeti de jos si deschideti ramurile ca pe o floare, la fel ca atunci cand desfaceti degetele unei maini. Ramurile trebuie sa fie deschise in toate directiile.

Cum sa decorezi un brad de Craciun

Dupa ce ati cumparat bradul potrivit pentru casa voastra trebuie sa alegeti caracterul acestuia, rustic, modern, minimalist, rustic, rustic, modern, minimalist, country, confortabil, shabby, geometric etc. etc. etc. In functie de caracterul ales, selectati decoratiunile potrivite. Culorile principale ar trebui sa fie de maximum trei, iar accentele de culoare de maximum patru, de exemplu: Ma hotarasc sa decorez un brad verde cu caracter rustic, aleg globuri din material natural, fundite din panglica de tesatura rosie si panglica rosie in carouri, aleg cateva globuri de satin de culoarea sampaniei si completez cu fructe de padure uscate si scortisoara. Cativa biscuiti si alte cateva elemente naturale.

Globurile de Craciun (din sticla sau plastic, mai bine din sticla) trebuie cumparate in diferite dimensiuni, cm.10, cm.8 si cm.6. Diferenta are rolul de a da profunzime. Bilele trebuie sa fie introduse si fixate in interiorul varfurilor, fara a iesi niciodata din brad. Nu uitati! In medio stat virtus. Putini de 10 cm, mai multi de 8 cm si mai putin de 6 cm. Pe piata sunt disponibile cutii mixte convenabile.

Decoratiunile si funditele ar trebui cumparate impreuna, astfel incat sa poata fi puse impreuna in magazin pentru a vedea daca combinatia functioneaza. Pentru a face arcuri, cel mai bine este sa folositi doua tipuri de panglica impreuna. Un arc necesita cel putin 90 cm de panglica.

Lucru important de stiut

Pentru a impodobi bine un brad artificial de Craciun este nevoie de rabdare, dar satisfactia nu sta in felul in care arata, ci in realizarea lui. O familie care decoreaza impreuna un brad de Craciun nu va avea un rezultat estetic deosebit, fiecare va agata cate ceva dupa gustul sau si unde ii place, dar satisfactia va fi mare. Daca doriti sa decorati un brad de Craciun in mod profesionist, faceti-o copiind decoratiuni profesionale (fotografii de pe internet) si faceti-o singur. Va dura o jumatate de zi.

The post Cum se montează un brad artificial de Crăciun corect? appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Montează Artificial Crăciun Corect?