× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Dănuț Cristescu, candidat pentru Senat: “Vă aștept la urne, să votați pentru #Voi, pentru o viață demnă, dezvoltare și democrație”

Internet • 04-12-2020, 14:43:48 • 287 vizualizari
 

Dragi teleormăneni,

Ultima zi de campanie electorală se încheie oficial mâine, la ora 7,00. La fel ca la alegerile locale, am avut o campanie frumoasă, în care am pus oamenii pe primul loc și am primit din partea lor toată căldura, energia și încrederea de care aveam nevoie, dar și determinarea de a reuși!

Haosul prin care am trecut în ultimul an poate fi oprit – la VOT!

Vă aștept la urne, să votați pentru #Voi, pentru o viață demnă, dezvoltare și democrație! Să le arătăm celor care au lovit în demnitatea noastră și au frânt sufletul românilor, i-au îndatorat și umilit, că nu mai au ce căuta la guvernare.
Cunosc în profunzime problemele teleormănenilor și ei mă cunosc pe mine.
Știu că sunt un om implicat.
Le-am fost mereu aproape, pe viscol, pe ger, la bucurie și necaz!

Am venit cu soluții pentru problemele lor. Multe le-am rezolvat împreună cu ei. Pentru altele, rezolvarea va veni pe 6 decembrie.
Pentru că cei mai mulți teleormăneni mi-au spus „vă rugăm să ne scăpați de PNL”, eu VĂ CER SĂ IEȘIȚI ÎN NUMĂR MARE LA VOT!
Putem avea normalitate doar prin votul nostru liber, democratic și pentru asta trebuie să mergem la vot la parlamentare și abia după aceea, cu o altă majoritate în Parlament putem continua să construim, de acolo de unde a fost întrerupt, viitorul democratic al României și o viață demnă pentru fiecare român.

Angajamentul meu în fața dumneavoastră este că dacă voi fi ales să vă reprezint din partea PSD, principala forță democratică din România, în Senatul României, voi contribui cu credință și devotament, la construirea încrederii și a normalității în această țară frumoasă și bogată cu care ne-a binecuvântat Dumnezeu!

Reușim Împreună, pe 6 decembrie! Votați, Echipa PSD!

Ionel Dănuț Cristescu
Candidat PSD pentru Senatul României

(comandat de PSD Teleorman, executat de Cronica Tel News, CMF 11200020)

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Internet » Articole Internet »
 
Dănuț Cristescu Candidat Pentru Aștept Votați Pentru Pentru Viață Demnă