× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 
alege dreapta unita

Dănuț Cristescu, despre un proiect legislativ care va ajuta persoanele cu handicap

Antena 3 Alexandria • 17-04-2024, 14:01:01 • 43 vizualizari
 
alege dreapta unita
“Încă o inițiativă social democrată care sprijină persoanele cu handicap!
Alături de colegul meu social-democrat, senatorul Claudiu Mureșan am depus încă un proiect legislativ care va ajuta persoanele cu handicap(copii și adulți), să beneficieze de de facilități privind acordarea de prioritate la casieriile/ghișeele/casele de marcat ale instituțiilor publice și private, precum și la serviciile oferite de acestea.
Cu certitudine, dacă există un segment de populație care are nevoie de suport și ajutor pe acest segment, persoanele cu handicap și însoțitorii acestora ocupă printre primele locuri. O persoană încadrată în grad de handicap, afectează semnificativ întreaga familie, raportat la dificultățile întâmpinate în mobilitate și acces, motiv pentru care considerăm absolut necesar ca aceste persoane să poată beneficia de suport, prin acordarea acestor tipuri de facilități.
Am speranța că toți colegii mei parlamentari, senatori și deputați, vor susține și această lege,” susține senatorul PSD, Dănuț Cristescu.

Articolul Dănuț Cristescu, despre un proiect legislativ care va ajuta persoanele cu handicap apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
Dănuț Cristescu Despre Proiect Legislativ Persoanele Handicap