× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Dănuț Cristescu – S-a aprobat programul de susținere a producției de legume în spații protejate pentru perioada de extrasezon

Antena 3 Alexandria • 20-10-2023, 14:01:07 • 51 vizualizari
 

“Guvernul a aprobat programul de susținere a producției de legume în spații protejate pentru perioada de extrasezon, care se va desfășura în intervalul toamnă–iarnă 2023-2024. Acest program vine în sprijinul legumicultorilor care doresc să înființeze culturi de tomate, ardei gras și/sau lung și/sau gogoșar, castraveți, fasole păstăi, salată, spanac și ceapă verde în sere sau solarii, pe o suprafață de minim 1.000 mp. Programul prevede acordarea unui ajutor de minimis în valoare de maximum 1.000 euro pentru fiecare 1.000 mp de suprafață cultivată în spații protejate.

Legumicultorii care îndeplinesc condițiile prevăzute de actul normativ și beneficiază de acest sprijin financiar vor putea să-și valorifice producția într-un interval bine definit, respectiv în perioada 20 octombrie 2023 – 31 ianuarie 2024. După această perioadă, plățile către beneficiari vor fi efectuate începând cu data de 26 februarie 2024″, a declarat senatorul PSD, Dănuț Cristescu.

Articolul Dănuț Cristescu – S-a aprobat programul de susținere a producției de legume în spații protejate pentru perioada de extrasezon apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
Dănuț Cristescu Aprobat Programul Susținere Producției Legume Spații Protejate Pentru Perioada