× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 
alege dreapta unita

Degringoladă, în PNL Teleorman. Dan Popescu și-a dat demisia din partid și s-a înscris în PSD

Impact News 24 • 04-05-2024, 20:00:43 • 106 vizualizari
 
alege dreapta unita

Lovitură dură pentru PNL Teleorman. Dan Popescu, fost secretar general, și-a dat demisia din formațiunea politică și s-a înscris în PSD. Motivele care au dus la această decizie sunt, deocamdată, neclare, și nu au fost dezvăluite de către ex liberal.

Din câte se pare, noua conducere a decis să se delimiteze de oamenii vechi, mai ales de cei care au făcut parte din echipa fostului președinte Eugen Pîrvulescu. Cu o activitate politică de peste 30 de ani, în rândul Partidului Național Liberal, Dan Popescu a fost un factor de echilibru, fiind printre puținii liberali care nu s-au aventurat în jocurile politice și de interese ce au frământat de multe ori organizația județeană. 

Potrivit unor surse, mai mulți membri de partid, oameni apropiați de Dan Popescu, și-au dat demisia sau urmează să demisioneze din PNL, șubrezind și mai mult șansele ca liberalii să obțină un scor electoral bun, măcar la jumătatea celui înregistrat în alegerile anterioare, din anul 2020. Fostul liberal nu a putut fi contactat pentru a exprima un punct de vedere.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Degringoladă Teleorman Popescu Demisia Partid înscris