× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Deputat PNL, MARIA STOIAN: Mulţumesc militarilor români pentru curajul, devotamentul şi profesionalismul lor

Informatia de Teleorman • 25-10-2023, 14:00:47 • 73 vizualizari
 

Astăzi, de Ziua Armatei Române, îmi exprim toată preţuirea față de militarii români, pentru tot ceea ce au făcut şi fac în fiecare zi, pentru că sunt mereu pregătiţi să-și respecte angajamentele şi să ne protejeze împotriva oricăror provocări.

Armata Română este simbolul curajului, al onoarei, devotamentului şi patriotismului. Istoria Armatei este strâns legată de destinul poporului nostru. Toate momentele de cumpănă din istoria românilor au putut fi depășite prin contribuția decisivă a Armatei.

Prin misiunile îndeplinite în ţară şi peste hotare, militarii români dovedesc astăzi că se ridică la înălţimea faptelor de arme ale înaintaşilor.

Ziua Armatei României constituie o ocazie binemeritată de a mulţumi tuturor militarilor români, pentru curajul, devotamentul şi profesionalismul lor.

În același timp, mă înclin, cu respect şi recunoştinţă, în faţa memoriei eroilor care şi-au pierdut viaţa pe câmpurile de luptă, pentru ca noi să fim acum liberi, într-un stat democratic și european.

În semn de preţuire pentru cei ce au scris, cu sângele şi sacrificiul lor, cu devotament şi curaj, istoria ţării, aduc astăzi un sincer omagiu tuturor veteranilor de război, care, cu credință, responsabilitate și onoare în slujirea idealurilor de libertate și independență, și-au făcut datoria cu prisosință față de țară și de neam.

Armata Română este o instituţie fundamentală a statului român, care a rămas prima în topul încrederii românilor.

Cu prilejul aniversării acestei zile, îi felicit călduros şi le doresc tuturor militarilor Armatei Române, din judeţul Teleorman şi din toată ţara, multă sănătate, putere de muncă şi realizări profesionale de înaltă ţinută!

Dumnezeu să binecuvânteze Armata României!

La Mulţi Ani!

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Deputat STOIAN Mulţumesc Militarilor Români Pentru Curajul Devotamentul Profesionalismul