× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 
alege dreapta unita

Deputatul Daniel Constantin, la Sesiunea Plenară a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră

Impact News 24 • 14-05-2024, 14:00:46 • 48 vizualizari
 
alege dreapta unita

Astăzi, în calitate de președinte al delegației Parlamentului României, deputatul Daniel Constantin a avut privilegiul de a participa la sesiunea plenară a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (PABSEC), desfășurată la Tirana.

În cadrul acestei sesiuni plenare, deputatul Daniel Constantin a fost activ implicat în discuții și dezbateri ce au vizat consolidarea cooperării economice regionale în zona Mării Negre. Cu o perspectivă orientată către promovarea stabilității economice în regiune, deputatul Constantin a adus contribuții semnificative la dialogul constructiv și la identificarea de soluții comune.

La finalul sesiunii plenare, deputatul Daniel Constantin a avut o întâlnire cu Excelența Sa Lindita Nikolla, președinta Parlamentului Republicii Albania. În cadrul acestui schimb de idei, cei doi lideri au discutat despre intensificarea eforturilor comune în promovarea stabilității economice din regiune, subliniind importanța colaborării între statele riverane Mării Negre pentru a stimula creșterea economică și prosperitatea în zonă.

Participarea activă și implicarea deputatului Daniel Constantin la această sesiune plenară a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră demonstrează angajamentul său ferm pentru consolidarea relațiilor interstatale și pentru promovarea dezvoltării economice și sociale în regiunea Mării Negre.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Deputatul Daniel Constantin Sesiunea Plenară Adunării Parlamentare Cooperării Economice Neagră