× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Deschiderea festivă a noului an universitar la Universitatea Valahia din Alexandria

Ziarul Mara • 03-10-2023, 10:00:20 • 54 vizualizari
 

Cu fast și solemnitate, Universitatea Valahia din Alexandria a dat startul noului an universitar, aducând împreună studenți, cadre didactice și comunitatea locală într-o ceremonie impresionantă. Printre cei prezenți s-a numărat și primarul municipiului Alexandria, Victor Drăgușin, care a transmis cu căldură urări de succes și încurajări pentru toți cei aflați în căutarea cunoașterii.

Primarul Drăgușin a folosit acest moment special pentru a împărtăși cu studenții și cadrele didactice din Alexandria un mesaj încurajator, subliniind importanța anilor de studiu și a formării academice. Cu încredere, el le-a transmis:

“Dragi studenți, vă doresc să parcurgeți cu seriozitate și asumare anii studenției, să învățați, să vă distrați, să vă respectați profesorii, să evoluați, să treceți examenele și la finalizarea studiilor să ne regăsim muncind împreună, aici în Teleorman pentru dezvoltarea județului! Mult succes!”

Aceste cuvinte au călăuzit începutul noului an universitar cu un sentiment de angajament și aspirație pentru studenți, amintindu-le că educația este cheia spre succes și că investiția în propria dezvoltare este un act nobil.

Viața de student aduce cu sine o serie de experiențe unice și emoții neegalate. Este o perioadă de creștere personală, învățare continuă și construire a relațiilor. Studenții au oportunitatea de a explora domenii de studiu care îi pasionează, de a cunoaște oameni cu viziuni similare și de a-și dezvolta abilități care îi vor ghida în viitor. Bucuria de a fi student se traduce prin descoperirea cunoașterii, dezvoltarea pasiunilor și contribuția la dezvoltarea comunității academice.

Începutul fiecărui an universitar este un moment plin de speranță, un punct de pornire pentru visuri și aspirații. Este o perioadă în care studenții se încarcă cu energie și entuziasm pentru a-și atinge obiectivele academice și personale. În fiecare an, această aventură academică aduce cu sine noi oportunități și provocări, oferind studenților șansa de a-și sculpta propriul viitor.

Așadar, noul an universitar începe cu promisiune și dorința de a reuși. Cu sprijinul comunității academice și cu dedicare personală, studenții din Alexandria se pregătesc să facă pași importanți în călătoria lor de învățare și să contribuie la dezvoltarea orașului lor și a întregii regiuni Teleorman.

Claudiu DUMITRACHE

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Deschiderea Festivă Noului Universitar Universitatea Valahia Alexandria