× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Descoperă Misterele Orașului Tău * Concursul ALEXANDRIA EXPRES – Treasure Hunt

Ziarul Mara • 17-08-2023, 14:00:19 • 74 vizualizari
 

Într-o lume a tehnologiei și a ritmului alert al vieții urbane, orașul Alexandria se pregătește să ofere o experiență de neuitat locuitorilor săi. Pe data de 23 august, o nouă formă de aventură și explorare urbană așteaptă să fie descoperită prin “Concursul pentru familii – ALEXANDRIA EXPRES – Treasure Hunt”. Este o ocazie unică de a reuni familii, prieteni și comunitatea într-un eveniment deosebit, unde distracția și suspansul se întretaie în mijlocul străzilor cunoscute ale orașului.

Concursul ALEXANDRIA EXPRES – Treasure Hunt nu este doar un simplu concurs, ci o adevărată călătorie plină de provocări, enigme și explorare a orașului. Participanții vor forma echipe și vor porni în căutarea comorii ascunse în diverse colțuri ale orașului. Prin intermediul acestui concurs, locuitorii vor avea ocazia să redescopere peisajul urban, să cunoască mai bine istoria și cultura orașului lor și să-și testeze spiritul de echipă și abilitățile de rezolvare a problemelor.

Pentru a face parte din această aventură urbană, echipele trebuie să se înscrie în perioada 10-20 august la Centrul Multifuncțional pentru Tineret din Alexandria. Fie că este vorba despre familii dornice să petreacă timp de calitate împreună, grupuri de prieteni în căutare de adrenalină sau chiar colegi de muncă doritori să-și consolideze legăturile, toți sunt invitați să se înscrie și să încerce să devină campionii ALEXANDRIA EXPRES.

Pe lângă adrenalina și distracția pură, concursul propune o oportunitate de învățare și interacțiune cu comunitatea. Participanții vor rezolva enigme care le vor dezvălui povești și secrete ale orașului Alexandria. Fiecare etapă a concursului va duce participanții în locuri inedite sau le va oferi informații interesante despre istoria locală. Astfel, ALEXANDRIA EXPRES este mai mult decât un joc – este un mod de a aduce oamenii împreună și de a crea amintiri de neuitat.

Concursul ALEXANDRIA EXPRES – Treasure Hunt este un exemplu perfect de cum comunitatea poate să se unească într-un spirit de competiție prietenoasă și de explorare. Într-un oraș în care viteza modernității poate eclipsa uneori frumusețea locurilor familiare, acest eveniment aduce o rază de lumină și ocazia de a privi orașul cu alți ochi.

În perioada 10-20 august, Centrul Multifuncțional pentru Tineret va fi locul în care înscrierile sunt așteptate pentru cea mai mare aventură urbană a orașului – ALEXANDRIA EXPRES – Treasure Hunt. Participanții sunt invitați să se înscrie și să se pregătească pentru o zi plină de descoperiri, râsete și bucuria de a explora orașul într-un mod cu totul nou.

Claudiu DUMITRACHE

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Descoperă Misterele Orașului Concursul ALEXANDRIA EXPRES Treasure