× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Diana Cimpoeru – șef serviciu AJPIS Teleorman, a încălcat legea fără consecințe

Liber in Teleorman • 02-11-2023, 14:00:12 • 108 vizualizari
 

Diana Adina Eliana Cimpoeru, șef serviciu în cadrul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) Teleorman, numită director executiv interimar aproximativ o lună, pe la jumătatea anului 2023, a ajuns în centrul atenției nu pentru realizările sale în domeniul administrativ, ci pentru un incident neplăcut. Ea a fost prinsă, în timpul orelor de serviciu, conducând un autoturism al instituției fără a deține permis de conducere valabil.

Evenimentul a avut loc în Teleorman și, conform informațiilor noastre, Cimpoeru Diana Adina Eliana a fost oprită de un echipaj de poliție în timp ce conducea autoturismul instituției fără permis. I s-a întocmit un dosar de cercetare penală, însă, procurorul de caz a renunțat la urmărirea penală.

Tip soluție: admite cererea. Soluția pe scurt: În baza art. 318 alin. 15 teza I C.pr.pen., admite cererea de confirmare a renunţării la urmărirea penală, formulată de procuror în dosarul nr. 1209/P/2023 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria. Constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărirea penală dispusă prin ordonanţa din 21.09.2023, în dosarul de mai sus, pe care o confirmă. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate rămân în sarcina statului. Definitivă. Dată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţă, azi, 25.10.2023, potrivit portalului instanțelor de judecată.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Cimpoeru Serviciu Teleorman încălcat Fără Consecințe