× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Din cauza lucrărilor de mentenanță, emiterea rovinietelor și peajelor prin SMS ar putea fi întreruptă astăzi, între orele 17.00 și 20.00

Ziarul Teleormanul • 11-08-2023, 14:00:09 • 183 vizualizari
 

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează că astăzi, în intervalul orar 17.00 – 20.00, emiterea rivinietelor și peajelor prin SMS ar putea fi întreruptă.

“Lucrările de mentenanță pot afecta emiterea rovinietelor și peajelor prin SMS, prin intermediul portalului Erovinieta.ro și a aplicației mobile eTarife.

CNAIR informează utilizatorii rețelei de autostrăzi și drumuri naționale că vineri, 11.08.2023, în intervalul orar 17:00 – 20:00, urmare a unor lucrări de mentenanță și întretinere a unor echipamente tehnice cu care sistemul de emitere roviniete/peaje este interconectat, există posibilitatea ca emiterea prin intermediul SMS prin intermediul portalului Erovinieta.ro și a aplicației mobile eTarife să fie afectată.

Astfel, pentru evitarea aplicării unor sancțiuni contravenționale, utilizatorii rețelei de autostrăzi și drumuri naționale au obligația de a achita rovinietele și peajele prin intermediul celorlaltor modalități puse la dispoziție de către CNAIR prin distribuitorii autorizați”, a transmis CNAIR.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Lucrărilor Mentenanță Emiterea Rovinietelor Peajelor întreruptă Astăzi