× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Direcția Agricolă Teleorman / 172 de beneficiari ai programului de susținere a producției de usturoi au primit subvenția

Ziarul Teleormanul • 27-12-2023, 14:00:09 • 69 vizualizari
 

Direcţia Agricolă Județeană Teleorman transmite că a făcut plățile către toți beneficiarii programului de susținere a producției de usturoi în anul 2023. Astfel, 172 de beneficiari au primit subvenția, aceasta plătindu-se ca ajutor de minimis pentru cultura usturoiului în câmp.

Valoarea ajutorului de minimis acordată beneficiarilor este de 3000/ha, plata acordată fiind proporțională cu suprafața efectiv cultivată. În anul 2023, la nivelul județului Teleorman, suprafața cultivată a fost de 218, 24 ha de usturoi, în creștere față de anii anteriori.

Pentru obținerea sprijinului, solicitanții înregistrați în Registrul unic pentru accesarea Programului de susținere a producției de usturoi au comunicat la DAJ Teleorman documentele justificative pentru valorificarea producției de usturoi obținute, iar după ce toate documentele au fost verificate și producătorii au fost declarați eligibili, aceștia au primit sumele cuvenite.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Direcția Agricolă Teleorman Beneficiari Programului Susținere Producției Usturoi Primit