× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Direcționează 3,5% din impozitul pe salariu către Asociația „Casa plină” – Rugămintea părintelui care îngrijește zeci de oameni

Liber in Teleorman • 11-01-2024, 10:00:16 • 51 vizualizari
 

În comuna Tătărăștii de Jos, satul Negreni, preotul paroh Bogdan Cristian Danu – prin Asociația „Casa plină” a devenit o sursă esențială de ajutor pentru copiii și bătrânii aflați în dificultate. În ciuda provocărilor, preotul reușește să se implice activ în sprijinirea celor nevoiași și îi încurajează și pe alții să facă același lucru.

La Centrul „Sfântul Spiridon” nu numai că oferă o masă caldă, ci reprezintă un adăpost și un loc de sprijin pentru cei care se confruntă cu diverse situații sociale. Preotul Bogdan Cristian Danu a devenit un susținător dedicat al comunității locale, făcând față multor lipsuri în drumul său de a oferi ajutor. Ca atare, părintele Danu transmite o rugăminte către cei care pot ajuta sau recomandă Asociația Casa Plină ca beneficiar al celor 3,5% din impozitul pe salariu. Preotul subliniază importanța implicării active a comunității în sprijinirea celor nevoiași. Fiecare gest de bunătate poate face diferența în viețile celor afectați, iar solidaritatea este cheia în depășirea dificultăților.

„Am rugămintea să recomandați Asociația Casa Plină pentru cei 3,5% din impozitul pe salariu! Sau să ne ajutați completând personal formularul de mai sus dacă aveți calitatea de angajat! Se depune acum pentru anul trecut. Puteți descărca aici și după completare ne vom ocupa noi. Doar să ne anunțați. Vă mulțumim”, a transmis părintele Bogdan Cristian Danu.

Formularul poate fi descărcat de AICI

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Direcționează Impozitul Salariu Către Asociația Plină Rugămintea Părintelui