× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Doi arestați preventiv în urma scandalului de la Drăgănești Vlașca

Impact News 24 • 05-10-2023, 10:00:47 • 101 vizualizari
 

Doi bărbați, de 39 și 45 de ani, din Drăgănești Vlașca, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, după ce, la finalul săptămânii trecute, pe fondul unui conflict mai vechi, au băgat în spital alți doi bărbați, de 42 și 45 de ani, din București. Încăierarea a avut loc la Drăgănești Vlașca, iar cei doi agresori au fost inițial reținuți, după care magistrații au decis ca aceștia să-și petreacă următoarele 30 de zile în arestul Poliției.

CITESTE SI: VIDEO Măcel în Drăgănești Vlașca

“La data de 3 octombrie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Teleorman, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle, pe numele a doi bărbați din comuna Drăgănești-Vlașca (de 39, respectiv 45 de ani) au fost emise mandate de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, de către Tribunalul Teleorman.

Inițial, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle, la data de 02.10.2023, față de suspecți a fost dispusă măsura reținerii, fiind cercetați într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și lovire, în cazul bărbatului de 39 de ani, și lovirea sau alte violențe, în cazul celui de 45 de ani.

[embedded content]

Activitatea infracțională reținută în sarcina acestora constă în aceea că, în seara de 30.09.2023, aflându-se în localitatea de domiciliu, pe fondul unui conflict anterior, ar fi exercitat acte de violență asupra a doi bărbați din municipiul București, de 42 și 45 de ani.
Față de persoanele bănuite a fost luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman”, a transmis Poliția Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Arestați Preventiv Scandalului Drăgănești Vlașca