× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Doi bărbaţi din Teleorman au fost reţinuţi în baza unor mandate de arestare preventivă

Informatia de Teleorman • 31-01-2022, 22:00:21 • 280 vizualizari
 

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale-Compartimentul Urmăriri al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, împreună cu poliţişti din cadrul S.R.P.T. Craiova, au desfăşurat activităţi pe linie de mandate şi persoane urmărite,  astfel încât, în ziua de 28 ianuarie a.c., a fost identificat în municipiul Caracal, un tânăr în vârstă de 29 ani, din judeţul Teleorman, pe numele căruia Judecătoria Roşiorii de Vede a emis un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi loviri sau alte violenţe.
Tânărul a fost depus la C.R.A.P. Teleorman în data de 28 ianuarie a.c., de către poliţiştii din cadrul I.P.J.Teleorman-S.I.C-Urmăriri.
Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale-Compartimentul Urmăriri, au desfăşurat activităţi pe linie de mandate şi persoane urmărite,  astfel încât, în ziua de 28 ianuarie a.c., a fost identificat la domiciliul său,  un bărbat în vârstă de 32 ani, din judeţul Teleorman, pe numele căruia Judecătoria Videle a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Giurgiu în data de 28 ianuarie a.c. de către poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman-Serviciul de Investigaţii Criminale.

Articolul Doi bărbaţi din Teleorman au fost reţinuţi în baza unor mandate de arestare preventivă apare prima dată în Informatia de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Informatia de Teleorman » Articole Informatia de Teleorman »
 
Bărbaţi Teleorman Reţinuţi Mandate Arestare Preventivă