× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Doi consilieri de probațiune din Teleorman, în greva foamei

Exploziv News 24 • 19-06-2024, 20:00:45 • 44 vizualizari
 

Deși, în tot acest timp, consilierii au purtat discuții la nivel central cu șefii direcția, ba, chiar au mers la Ministerul de resort, unde și-au expus revendicările, ”vocea” lor a fost doar ascultată, au primit promisiuni, dar nu s-a înfăptuit nimic. 

Oamenii au ajuns la capătul puterilor cu atât mai mult cu cât sunt puțini, iar volumul de muncă este din ce în ce mai mare. Pentru că, din tot ce li s-a promis în urmă cu câteva luni când au protestat alături de colegii din țară, nu s-a realizat nimic, astăzi doi consilieri de probațiune din Teleorman au intrat în greva foamei. De asemenea, un reprezentant al serviciului județean a mers în dimineața zilei de 19 iunie, la București, acolo unde s-a alăturat marșului organizat la nivel central. Principala revendicare vizează nivelul de calcul al salarizării. În acest sens, cele două angajate de la probațiune care sunt în greva foamei au transmis astăzi un memoriu primului ministru al României, Marcel Ciolacu, ministrului justiției, Alina Ștefania Gorghiu, ministrului finanțelor, Marcel Boloș, dar și conducerii direcției de probațiune.

Revendicările trimise la București

Chiar dacă își vor îndeplini toate atribuțiile de serviciu, Jenica Cune, consilier de probațiune la Teleorman a declarat că nu vor înceta protestul până când instituțiile abilitate nu vor lua act de revendicările lor și le vor face dreptate.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Consilieri Probațiune Teleorman Foamei