× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Doi minori înjunghiați în urma unei altercații la Orbeasca. Ambii au ajuns la spital

Impact News 24 • 23-09-2023, 14:00:41 • 175 vizualizari
 

Doi minori au fost înjunghiați în cursul nopți la Orbeasca în urma unei altercații. Scandalul s-a lăsat cu lovituri de cuțit, iar minorii, în vârsta de 15 ani si 17 ani, au ajuns la spital.

Doi tineri de 15 și 17 ani, din Orbeasca de Jos, au ajuns la spital, vineri seară, după ce au fost înjunghiați de un alt tânăr din aceeași localitate, minor și acesta. Din primele informații, se pare că cei doi tineri au o soră care ar fi avut o relație cu agresorul, lucru cu care cei doi nu ar fi fost de acord, iar acesta ar fi fost motivul altercației ce ar fi izbucnit între cei trei băieți, vineri seară, în fața școlii din localitate.

Din scandal, cei doi verisori au ieșit șifonați bine, fiind nevoie de transportul acestora la spital. Mai mult, se pare că unul dintre cei doi a avut noroc ca un vecin să observe că rana suferită este una destul de gravă și i-a acordat primul ajutor până au venit echipajele medicale la fața locului.

Nu se știe ce anume le-a provocat rănile celor doi tineri, dacă un cuțit sau o sticlă spartă, după cum susțin unii martori oculari, cert este că cei doi frați au ajuns la spital cu plăgi prin înjunghiere.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Minori înjunghiați Altercații Orbeasca Spital