× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Doi teleormăneni, urmăriți în baza unor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea/de arestare, depistați de polițiști

Ziarul Teleormanul • 18-03-2024, 14:00:11 • 32 vizualizari
 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Teleorman au depistat doi bărbați din Teleorman, urmăriți în vederea executării unor pedepse cu închisoarea.

Astfel, potrivit IPJ Teleorman, în perioada 15 – 16 martie, în urma unor activități desfășurate pe linie de mandate și persoane urmărite, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din comuna Drăgănești de Vede, împotriva căruia Judecătoria Roșiori de Vede a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea – 3 ani și 1 lună – pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală comisă asupra unui minor. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu.

De asemenea, un bărbat, 34 de ani, domiciliat în municipiul Roșiori de Vede, împotriva căruia autoritățile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare pentru comiterea a patru infracțiuni de furt calificat (spargere de locuințe), conform legislației germane. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, ulterior fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă București – Secția 19.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Teleormăneni Urmăriți Mandate Executare Pedepsei închisoarea Arestare Depistați