× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Doliu imens: Dr. Cătălin Dumitrașcu, unul dintre cei mai respectați medici, a murit!

Liber in Teleorman • 25-01-2024, 14:00:13 • 245 vizualizari
 

O veste tragică a lovit comunitatea medicală din Teleorman, prin pierderea unui medic de valoare, în persoana doctorului Cătălin Dumitrașcu. Soția sa îndurerată – Dr. Luminița Dumitrașcu a anunțat trecerea acestuia spre o lume mai bună, exprimându-și dragostea și durerea profundă provocată de această pierdere.

Dr. Cătălin Dumitrașcu a fost cunoscut precum un medic excepțional, dedicat sănătății și bunăstării pacienților săi. Pentru mulți dintre aceștia, el a fost nu doar un medic, ci și un sprijin în momentele dificile. Profesionalismul și pasiunea pe care le-a manifestat în practica sa medicală l-au plasat în fruntea domeniului său de specialitate.

Pe lângă cariera sa impresionantă în medicină, Dr. Dumitrașcu a condus o afacere de succes și a fost un om bun, felul său calm aducându-i recunoașterea și admirația celor care l-au cunoscut.

„Soțul meu iubit, Cătălin Dumitrașcu a plecat spre o lume mai bună! A fost un medic bun și un om de afaceri destoinic!
A fost sufletul meu pereche, un om deosebit de bun!”, a mărturisit soția sa, care a fost alături de el în toate reușitele și provocările vieții.

Cu siguranță, lumea a pierdut un om remarcabil, iar moartea lui Dr. Cătălin Dumitrașcu va rămâne o pierdere profundă pentru cei care i-au fost în preajmă și l-au respectat.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Cătălin Dumitrașcu Dintre Respectați Medici