× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

DOLIU la ISU Teleorman: A murit la 42 de ani

Liber in Teleorman • 21-10-2023, 14:00:11 • 93 vizualizari
 

Plt.adj.(r) Doru Manea, despre care colegii de la ISU Teleorman au numai cuvinte de laudă, a fost răpus de o boală necruțătoare la vârsta de numai 42 de ani.

„Un om cu suflet mare și bun, un profesionist desăvârșit! Cu regret și adâncă durere în suflet, personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman anunță trecerea în neființă a fostului lor coleg, plt.adj.(r) Doru Manea, răpus de o boală necruțătoare la vârsta de numai 42 de ani.

În perioada 2006 – 2022, timp în care a fost încadrat la ISU Teleorman, era cunoscut de către toți colegii ca un om cu suflet mare și bun, un profesionist desăvârșit și un exemplu de modestie și conduită care a făcut întotdeauna tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-i sprijini pe cei aflați în necaz. Întregul personal al unității noastre este alături de familia îndoliată, își exprimă sincerele condoleanțe și veșnică aducere aminte pentru cel a cărui plecare lasă acum un gol, dar și amintirea unui om despre care s-a vorbit și se va vorbi numai de bine. Pentru cei care l-au cunoscut și vor să-i aducă un ultim omagiu, le precizăm că trupul neînsuflețit va fi depus la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din municipiul Alexandria. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Adio, camarade!”, este anunțul ISU Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Teleorman