× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Dosar penal pentru agresiune sexuală. Primarul din Botoroaga acuzat de o minoră de 17 ani pentru agresiune sexuală, săltat cu mascații de la domiciliu

Ziarul Mara • 20-09-2023, 10:00:18 • 80 vizualizari
 

Primarul din Botoroaga, Mihail Cojocaru, este acuzat de agresiune sexuală, după ce ar fi atins și sărutat o minoră de 17 ani.

Se pare că primarul Mihail Cojocaru are peste 60 de ani, este căsătorit, are familie și este edil în comuna Botoroaga de peste 20 de ani, iar la alegerile următoare și-ar fi dorit să prindă un post de deputat în Parlamentul României.

Fapta de agresiune sexuală de care este acuzat primarul Mihail Cojocaru s-ar fi petrecut în data de 21.08.2023 când minora de 17 ani se afla în satul Târnava ,comuna Botoroaga ,jud. Teleorman în vizită la mama ei și la iubitul său în vârstă de 23 ani.

Minora a fost luata cu mașina de către primarul din localitate în timp ce aceasta a plecat din stația peco de la marginea satului Târnava și dusă în sediul primăriei, pe intrarea din spatele clădirii, unde ar fi avut loc agresiunea sexuală. Primarul ar fi atins-o pe picior, a luat-o în brațe si a încercat să o sărute, împotriva voinței acesteia. Minora si-a sunat prietenul care a apelat la SNUAU 112. Deși prietenul fetei a sesizat o infracțiune, polițiștii din cadrul secției 9 Poliție Rurală Videle sosiți la fața locului l-au sancționat prin procesul verbal seria PTRY Nr. 0125337 pe băiatul de 23 ani care a efectuat apelul, cu toate că polițiștii erau obligați să înregistreze infracțiunea sesizată. Concluzia polițiștilor a fost că nu s-a întâmplat nimic și nu se justifică apelul la SNUAU 112, fata urcându-se de bună voie în mașina primarului.

IPJ Teleorman a întocmit dosar penal pentru agresiune sexuală doar după apariția în presă a unor înregistrări audio.

Instituția din sectorul 6 al capitalei care o are în grijă pe minora a reacționat imediat și a depus plângere la data de 06.09.2023 la secția 21 poliție din București ,unde s-a înregistrat un dosar penal pentru agresiune sexuală.

Din investigațiile efectuate de reporterii ziarului Mara, primarul ar mai fi agresat sexual și alte minore din localitate în vârstă de 14 și 15 ani.

La data de 18 septembrie 2023 ,la primele ore ale dimineții ,polițiștii din cadrul DGPMB-Secția 21,însoțiți de o echipă de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale ,sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au efectuat percheziții la casa primarului și la sediul primăriei, în dosarul penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

Primarul acuzat pentru agresiune sexuală a fost dus pentru audiere la poliția din capitală și a fost reținut pentru 24 ore ,urmând să fie prezentat magistraților .

Se pare că primarul are un obicei pentru săvârșirea faptelor ilicite în incinta primăriei, în anul 2019 având o altercație cu un consilier PSD lovindu-l cu degetul în ochi în urma unei altercații.

Alegându-se cu un traumatism ocular în urma agresiunii fizice, victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul de Urgență din Alexandria, apoi la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice Lahovari din București, pentru mai multe investigații.

Mircea OLTEANU

/

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Pentru Agresiune Sexuală Primarul Botoroaga Acuzat Minoră Pentru Agresiune Sexuală