× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Dosar penal pentru un tânăr de 18 ani, din Lița / Aparatul drugtest a indicat o posibilă prezență a substanțelor psihoactive

Ziarul Teleormanul • 06-11-2023, 14:00:10 • 54 vizualizari
 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Turnu Măgurele au întocmit dosar penal și efectuează cercetări în cazul unui tânăr de 18 ani, depistat în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Segarcea – Deal, deși s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive.

În noaptea de 03/04.11.2023, în jurul orei 00:30, polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Lița, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Segarcea – Deal.

Procedând la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat faptul că nu se afla sub influența alcoolului, însă în urma testării cu aparatul drugtest au reieșit indicii cu privire la o posibilă prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Pentru Tânăr Aparatul Drugtest Indicat Posibilă Prezență Substanțelor