× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Dosare penale pentru conducere sub influența drogurilor, fara permis, furt calificat și agresiune sexuală

Infoexpres TV • 13-09-2023, 20:00:25 • 126 vizualizari
 

În ultimele 24 de ore, polițiștii au fost acționat pentru prevenirea și descurajarea faptelor antisociale, a situațiilor de risc și a oricăror evenimente ce ar putea perturba siguranța publică.

Astfel, la data de 12 septembrie , polițiștii au intervenit la mai mult de 110 evenimente sesizate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență, la nivelul județului fiind aplicate peste 80 de sancțiuni contravenționale a căror valoare depășește 28.000 de lei, totodată fiind reținute cinci permise de conducere.

Dintre rezultatele activității desfășurate de polițiștii teleormăneni, amintim:

Dosar penal întocmit de polițiști

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație a unui vehicul neînregistrat, tractarea unei remorci neînregistrat, conducerea unui autovehicul cu permis de conducere necorespunzător categoriei și furt calificat.

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre producerea unui accident rutier pe DN 52, la ieșirea din municipiul Alexandria către Turnu Măgurele.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat în vârstă de 26 de ani, din județul Giurgiu, conducea regulamentar un autoturism pe DN 52, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi intrat în coliziune cu un vehicul agricol condus de un bărbat de 48 de ani, din municipiul Alexandria, vehicul neînregistrat, care tracta o remorcă neînregistrată.

Procedând la efectuarea de verificări în bazele de date ale poliției, polițiștii au constatat că șoferul tractorului nu deține permis de conducere corespunzător categoriei.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele indicând faptul că niciunul dintre cei doi nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii accidentului.

De asemenea, conducătorul auto nu a putut dovedi proveniența încărcăturii remorcii, în urma verificărilor stabilindu-se că resturile asfaltice provin de la lucrările efectuate pe DN 52.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului.

Fără droguri la volan

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alexandria au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive și efectuează cercetări.

La data de 13.09.2023, în jurul orei 00.30, polițiștii au oprit pentru control în trafic un auto condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat în comuna Ernei, județul Mureș,

Întrucât conducătorul auto avea un comportament nefiresc, a fost testat cu aparatul drugtest, acesta indicând rezultat pozitiv pentru canabis, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge și o probă de urină în vederea stabilirii consumului de substanțe psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate.

Bărbat reținut de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Crângu au reținut un bărbat în vârstă de 61 de ani, din comuna Islaz, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Activitatea infracțională reținută în sarcina acestuia constă în aceea că, la diferite intervale de timp, în perioada august – septembrie 2023, ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o societate comercială din localitatea Islaz.

La data de 12 septembrie, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Teleorman, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Reținut de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Gălăteni au reținut un bărbat de 44 de ani, din comuna Gălăteni, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și violare de domiciliu.

Activitatea infracțională reținută în sarcina acestuia constă în aceea că, la data de 9 septembrie , în jurul orei 16.00, ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei în vârstă de 74 de ani, din localitatea Gălăteni, și profitând de imposibilitatea acesteia de a se deplasa, ar fi pipăit-o în zone intime.

În urma administrării probatoriului, la data de 12 septembrie, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii.

Cercetările sun continuate sub coordonarea Parchetului.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Infoexpres TV » Articole Infoexpres TV »
 
Dosare Penale Pentru Conducere Influența Drogurilor Permis Calificat Agresiune Sexuală