× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Două accidente de circulație în interval de o oră

Exploziv News 24 • 03-04-2024, 14:00:56 • 20 vizualizari
 

La accidentul produs pe DN 51 A, în Fântânele, a fost implicat un singur autoturism. Șoferul mașinii a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

La fața locului pompierii teleormăneni au ajuns cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un SMURD, iar de la Serviciul Județean de Ambulanță Teleorman a fost trimis un echipaj.

„Un bărbat de cca. 60 de ani, conștient și cooperant, cu leziuni toracice, era blocat în mașină. Acesta a fost scos de pompieri, a primit primul ajutor calificat și a fost transportat la U.P.U. Alexandria pentru îngrijiri de specialitate”, transmite ISU Teleorman. 

La aproximativ o oră diferență, un alt accident a avut loc pe drumul european 70, în Drăgănești Vlașca. Un autoturism și un TIR s-au lovit puternic. Din fericire, în acest caz, nu au fost înregistrate victime omenești, doar pagube materiale. În urma impactului dintre cele două autovehicule, traficul în zonă se desfășoară cu dificultate, alternativ, pe un singur sens de mers.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Accidente Circulație Interval