× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Două femei din Turnu au fost lovite de o mașină când încercau să traverseze strada

Exploziv News 24 • 01-02-2024, 10:00:56 • 83 vizualizari
 

Este vorba despre două femei, de aproximativ 56 de ani, care se deplasau pe jos prin centrul orașului, în zona hotelului.

Este a doua seară consecutiv când la Turnu Măgurele se întâmplă accidente de circulație cu urmări destul de grave. Din primele informații, cele două persoane rănite au primit primul ajutor și au fost transportate la Camera de Gardă a Spitalului Turnu pentru investigații suplimentare, însă, se pare că starea lor de sănătate nu este una bună și vor fi mutate într-o unitate sanitară mai mare.

Evenimentul a avut loc pe strada Oituz, iar potrivit primelor date, victimele au încercat să traverseze șoseaua, prin loc nepermis, fără să se asigure în prealabil, fiind lovite în plin de un autoturism, cu toate că foarte aproape se afla o trecere de pietoni semnalizată ca atare. Cazul a fost preluat de poliție pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. De adăugat ar mai fi faptul că șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Lovite Mașină încercau Traverseze Strada