× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Drăcșenei / Finanțare pentru extindere sistem de alimentare cu apă și branșare prin Programul “Anghel Saligny”

Ziarul Teleormanul • 22-01-2024, 20:00:12 • 36 vizualizari
 

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat 52 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, în valoare totală de 445.553.504,67 de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează atât modernizarea infrastructurii rutiere, cât și înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a stațiilor de epurare.

Din județul Teleorman a semnat contractul de finanțare Primăria Drăcșenei pentru proiectul “Extindere sistem centralizat de alimentare cu apă comuna Drăcșenei, județul Teleorman și branșare”, suma alocată fiind în valoare de 7.236.956,63 lei.

“Am spus în repetate rânduri că ușa biroului meu este deschisă tuturor celor care au nevoie de expertiza specialiștilor din cadrul Ministerului Dezvoltării și de orice alt sprijin pe care, în limitele mandatului de ministru, îl pot oferi autorităților locale. Încurajez orice inițiativă constructivă a oricărei autorități locale care se implică în viața cetățenilor săi și orice idee menită să devină un beneficiu concret și care să aibă ca rezultat îmbunătățirea calității vieții oamenilor”, a precizat ministrul dezvoltării.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Drăcșenei Finanțare Pentru Extindere Sistem Alimentare Branșare Programul Anghel Saligny