× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Drăgușin a DISTRUS Alexandria, dar se laudă că lucrează în tot orașul

Liber in Teleorman • 27-02-2024, 20:00:12 • 75 vizualizari
 
Advertisement

Victor Drăgușin este primarul care promite progres în Alexandria de 20 de ani, dar a adus doar dezamăgire.

În ciuda promisiunilor grandioase și a asigurărilor constante că lucrările sunt în plină desfășurare, realitatea din Alexandria pare să fie una departe de declarațiile entuziaste ale primarului Victor Drăgușin. Sub sloganul #reconstruimAlexandria, edilul se laudă cu proiecte finanțate din bani europeni, însă locuitorii orașului nu sunt la fel de încântați de ceea ce se întâmplă în realitate.

Primarul Drăgușin a anunțat cu mândrie că se lucrează intens în întregul oraș, folosind fonduri europene pentru a construi piste pentru bicicliști și pentru a reconstrui și moderniza străzi și trotuare. Cu toate acestea, cetățenii care locuiesc în zonele vizate nu împărtășesc același entuziasm.

Punctul de fierbere pare să fie, pe lângă centrul orașului, lucrările efectuate pe Strada Dunării, Strada Ion Creangă și Strada București. Oamenii semnalează că pistele pentru bicicliști sunt înguste și reprezintă un pericol la ieșirea din scări, iar trotuarele sunt realizate necorespunzător de către muncitorii care, în unele cazuri, nu poartă echipament de protecție.

Adevărul din spatele sloganelor

Cu toate promisiunile primarului Victor Drăgușin și cu hashtag-ul #reconstruimAlexandria, pare că realitatea din teren este mult sub așteptări. Locuitorii se confruntă cu piste de biciclete periculoase și trotuare neadecvate, subminând încrederea în abilitatea administrației locale de a duce la bun sfârșit proiectele propuse.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Liber in Teleorman » Articole Liber in Teleorman »
 
Drăgușin DISTRUS Alexandria Laudă Lucrează Orașul