× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Dreapta Unită și-a lansat candidații la alegerile locale împreună și separat

Actualitatea de Teleorman • 28-03-2024, 14:01:08 • 66 vizualizari
 

Într-o conferință de presă desfășurată la sediul USR Teleorman, cele trei partide din Alianța Dreapta Unită și-au prezentat candidații comuni la alegerile locale, dar pe unii dintre ei în lipsă. Dacă la PMP și Forța Dreptei, președinții de filiale județene și-au asumat candidatura, la USR, președintele Aurel Fierascu și-a lăsat fratele să iasă în față la locale.

Alianța functionază cu candidat unic la președenția Consiliului județean Teleorman unde unde a fost desemnat Constantin Stăvărache, președintele PMP, iar la Primăria Alexandria, doctorul Cătălin Dumitrașcu de la Forța Dreptei este contracandidatul lui Victor Drăgușin. La Turnu- Măgurele, aliații de dreapta îl ltrimit în cursa pentru primărie pe Doru Manea, iar la Roșiori de Vede își mai încearcă norocul același candidat  din 2020, de la USR, Costin Fierăscu, acum din postura de administrator public al municipiului numit în urma unei înțelegeri cu PSD pentru majoritate în Consiliul local.

La conferința de presa au fost prezenți doar doi dintre cei patru candidați nominalizați de Alianța Dreapta Unită, Cătalin Dumitrașcu, candidatul cu cele mai mari șanse pentru Primăria Alexandria și Constantin Stăvărache care pornit într-o misiune imposibilă având în vedere că nici un partid din alianță nu are primari în județ.

Dacă în trei orașe au gasit un candidat comun, la Zimnicea lucrurile sunt încă neclare, iar la Primăria Videle, Forța Dreptei și-a desemnat propriul candidat, pe medicul veterinar Gabriel Voinea. De fapt, acesta a fost prezentat separat, într-o altă conferință de presă ce a avut loc la sediul partidului. Mai sunt și alte localități unde partidele din alianță vor merge separat la alegerile locale din iunie.

The post Dreapta Unită și-a lansat candidații la alegerile locale împreună și separat appeared first on Actualitatea de Teleorman.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Actualitatea de Teleorman » Articole Actualitatea de Teleorman »
 
Dreapta Unită Lansat Candidații Alegerile Locale împreună Separat