× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Drumurile din Mârzănești și Necșești vor fi modernizate prin Programul ”Anghel Saligny”

Ziarul Mara • 09-08-2023, 10:00:20 • 35 vizualizari
 

Localități din 31 de județe primesc finanțare pentru 68 de noi proiecte de infrastructură prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat, luni, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, 68 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 757.551.463,51 de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, prevăd modernizarea drumurilor de interes local, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a stațiilor de epurare a apelor uzate, precum și sistematizarea și construirea de șanțuri colectoare de scurgere și evacuare a apelor pluviale.

Între cele 68 de proiecte semnate se regăsesc și două proiecte din localitățile Mârzănești și Necșești din județul Teleorman.

Cele două localități vor primi bani pentru modernizarea prin asfaltare a drumurilor de interes local din comune. Mârzănești va beneficia de 6.836.666,22 lei iar Necșești de 11.000.000,00 lei.

”Le-am solicitat colegilor din administrația publică locală să promoveze și să demareze proiecte integrate, care să aducă plus valoare în dezvoltarea comunităților pe care le administrează. De asemenea, odată pornite lucrările, i-am sfătuit să urmărească atent execuția acestora și să respecte întocmai proiectele”, a subliniat ministrul dezvoltării.

D.P.

/

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Drumurile Mârzănești Necșești Modernizate Programul Anghel Saligny