× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

După victoria în fața prim-divizionarei FC Botoșani, CSM Alexandria are șanse reale de calificare în sferturile Cupei României

Ziarul Teleormanul • 03-11-2023, 14:00:09 • 238 vizualizari
 

Joi după-amiază, CSM Alexandria a reușit o victorie cu emoții în fața prim-divizionarei FC Botoșani, pe Stadionul Municipal din Turnu Măgurele. Partida a avut loc cu ocazia etapei a doua din faza grupelor Cupei României Betano și s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru gazde.

Scorul meciului a fost deschis de către oaspeți, printr-un penalty executat în minutul 21 de Alin Șeroni. La pauză, s-a intrat la vestiare cu avantaj de partea Botoșaniului, însă CSM Alexandria a reușit repede egalarea, în minutul 49, prin Mihai Gîdea, dintr-un șut în vinclu din zona punctului cu var. Victoria a venit în minutele de prelungire, când Eduard Sîrbu a marcat, în minutul 90+3, golul care o poate duce pe Alexandria în sferturile Cupei.

CSM Alexandria mai are de disputat un singur meci în grupă, contra CSA Steaua, pe care a întâlnit-o și în campionatul Ligii a II-a, unde au remizat, pe Stadionul Ghencea din  București. Meciul se va juca în jurul datei de 6 decembrie. În Cupă, CSA Steaua a fost învinsă de Universitatea Cluj (3-1) și a remizat cu Rapid București (0-0).

Primele trei locuri ale clasamentului grupei sunt ocupate, cu patru puncte fiecare, de CFR Cluj, Universitatea Cluj și Rapid București. Urmează pe poziția a patra, cu trei puncte, CSM Alexandria, CSA Steaua cu un punct și FC Botoșani cu niciun punct, aceasta din urmă fiind eliminată.

Condiția ca alexăndrinenii să se califice în faza sferturilor Cupei României este ca aceștia să câștige obligatoriu meciul cu CSA Steaua și ca Universitatea Cluj să nu bată la Botoșani sau Rapid București să remizeze cu CFR Cluj. (Maria GAVRILĂ, studentă anul II, specializarea Jurnalism, Universitatea Ovidius din Constanța)

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Victoria Prim-divizionarei Botoșani Alexandria șanse Calificare Sferturile