× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Echipaj de pe ambulanță, agresat de rromi în Poroschia

Impact News 24 • 09-09-2023, 10:00:44 • 124 vizualizari
 

Echipaj de pe ambulanță, agresat de rromi în Poroschia. Un echipaj de salvatori ai SAJ Teleorman a intervenit de urgență la un apel din Poroschia, ajungând în doar câteva minute la adresa indicată, fiindcă se află în Țigănești.

La fața locului, într-un cartier de rromi, salvatorii nici nu au apucat să se dea jos din salvare că au fost luați la bătaie, pe motiv că nu au nevoie de ei și că pacientul pentru care au venit trebuie lăsat în pace.

La fața locului au ajuns alte salvări pentru a acorda îngrijiri medicale echipajului primei salvări, dar și pacientului pentru care s-a apelat inițial 112, dar și poliție și jandarmerie.

Poliția a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, însă partea mai gravă este acum că ambulanțierilor le este teamă să mai meargă la apeluri în respectivul cartier.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24
 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Impact News 24 » Articole Impact News 24 »
 
Echipaj Ambulanță Agresat Poroschia