× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Emoții pentru liceeni! Astăzi a avut loc prima probă scrisă a examenului de bacalaureat

Exploziv News 24 • 01-07-2024, 14:00:48 • 37 vizualizari
 

La nivelul județului Teleorman s-au înscris nu mai puțin de 2.247 candidați. Inspectoratul Școlar Județean a organizat, astfel, nouă centre de examinare.

Marea majoritate a adolescenților sunt din promoția curentă. La prima probă scrisă, care a avut loc astăzi, la Limba și literatura română, din numărul total de elevi înscriși, în sălile de examen s-au prezentat în această dimineață 1.763 1.711, absentând 52. Pentru că au încercat să copieze, opt au fost eliminați.

Marți, 2 iulie va avea loc proba obligatorie a profilului, iar joi, 4 iulie va fi organizată proba la alegere a profilului și a specializării. Ultima probă scrisă, la Limba și literatura maternă este programată pentru vineri, 5 iulie.

Afișarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 8 iulie (până la ora 12:00). Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. Rezultatele finale, după contestații vor fi afișate în ziua de 12 iulie.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
Emoții Pentru Liceeni Astăzi Probă Scrisă Examenului Bacalaureat