× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Eroii din umbră în zeci de evenimente de urgență

Ziarul Mara • 12-10-2023, 10:00:19 • 41 vizualizari
 

În ultimele 48 de ore, subunitățile operative ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” din Teleorman au fost la datorie pentru a gestiona nu mai puțin de 75 de situații de urgență. Acestea au inclus incendii, intervenții SMURD, evenimente rutiere, salvarea animalelor și misiuni de recunoaștere la obiectivele socio-economice cu aglomerări de persoane.

Într-unul din cazuri, pompierii au fost chemați în ajutor la o gospodărie din localitatea Troianul, unde un incendiu amenința să distrugă trei anexe gospodărești și lemne de foc în valoare de peste 70.000 de lei. Cu eforturi eroice, au reușit să localizeze și să lichideze focul, salvând bunurile materiale.

La Băbăița, o altă situație de urgență a izbucnit din cauza unei țigări nestinse corect, care a aprins un depozit de furaje și o căpiță de fân. Pompierii militari au acționat rapid și au stins incendiul în aproximativ o oră, limitând pagubele la suma de 1.000 de lei.

În Alexandria, un alt incendiu la acoperișul unei anexe gospodărești a fost gestionat cu succes de pompierii militari alexăndrineni, evitând astfel propagarea la alte construcții. Cauza probabilă a acestui incident a fost un scurtcircuit electric.

Aceste intervenții rapide și eficiente demonstrează dedicarea și profesionalismul echipajelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Teleorman, care rămân mereu în slujba cetățenilor și a comunității, chiar în cele mai dificile momente.

Claudiu DUMITRACHE

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Umbră Evenimente Urgență