× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

EXERCIȚIU PENTRU COMBATEREA TERORISMULUI, LA ALEXANDRIA

Antena 3 Alexandria • 07-11-2023, 20:01:06 • 45 vizualizari
 

Cinci subofițeri jandarmi teleormăneni au participat, astăzi, la un exercițiu tehnico-aplicativ în apropierea Sălii Polivalente din municipiul Alexandria, organizat de Direcția Regională de Informații Muntenia cu participarea unor instituții care fac parte din Sistemul Național de Prevenire și Combatere a Terorismului.

Tema exercițiului a fost “Realizarea cooperarii dintre DRI Muntenia și forțe ale MAI pentru soluționarea unui incident de natură teroristă, privind depistarea unui colet suspect.” De asemenea, efectivele de jandarmi participante la exercițiu au fost echipate cu materiale specifice de protecție și intervenție în astfel de situații, asigurând perimetrul desfășurării acțiunii.
Mai mult, jandarmi din cadrul Grupei 1 intervenție antiteroristă și acțiuni speciale, în cooperare cu lucrătorii din cadrul celorlalte structuri implicate, desfășoară periodic astfel de exerciții. Obiectivul este reprezentat de antrenarea efectivelor structurilor participante, evaluarea modului de executare a intervenției și a timpului de reacție, dar și evaluarea modului de derulare a cooperării forțelor participante la exercițiu.
sursa foto: facebook.com/JandarmeriaTeleorman

Articolul EXERCIȚIU PENTRU COMBATEREA TERORISMULUI, LA ALEXANDRIA apare prima dată în Antena 3 Alexandria.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Antena 3 Alexandria » Articole Antena 3 Alexandria »
 
EXERCIȚIU PENTRU COMBATEREA TERORISMULUI ALEXANDRIA