× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Expoziție și vânzare de legume proaspete la ”Tradițiile și gusturile toamnei”

Ziarul Mara • 06-10-2023, 10:00:21 • 145 vizualizari
 

Fructe și legume proaspete, cu gust și 100 la sută autohtone. Asta putem cumpăra în cadrul evenimentului cultural și tradițional “TRADIȚIILE ȘI GUSTURILE TOAMNEI,” programat pentru sâmbătă, 7 octombrie. Reședința județului Teleorman va găzdui o expoziție cu vânzare de legume proaspete, direct de la producătorii locali din Rețeaua Producătorilor Locali din Teleorman. Acești producători locali sunt oameni binecunoscuți în comunitate, cunoscuți pentru calitatea și siguranța produselor lor.

O parte esențială a agriculturii și a tradițiilor românești este legată de legumele proaspete și sănătoase, iar evenimentul de sâmbătă aduce în prim-plan acest aspect. Participanții vor avea oportunitatea de a achiziționa legume de la producătorii locali, oameni în care comunitatea are încredere de ani de zile și care au devenit furnizori de încredere de legume sigure și cu gust.

Această expoziție este o ocazie rară de a cunoaște și aprecia munca grea a agricultorilor locali, care cultivă și îngrijesc aceste legume cu pasiune și dedicare. De la roșii zemoase și castraveți crocanți la cartofi fermi și morcovi dulci, veți găsi o varietate de produse de sezon.

Expoziția cu vânzare de legume proaspete va avea loc în fața Centrului Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria. Este o ocazie perfectă pentru comunitatea locală să susțină producătorii locali și să se bucure de produse proaspete și delicioase. De asemenea, este un moment ideal pentru a învăța mai multe despre proveniența alimentelor și despre beneficiile consumului de produse locale.

Așadar, sâmbătă, 7 octombrie, veniți în fața Centrului Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria și bucurați-vă de “TRADIȚIILE ȘI GUSTURILE TOAMNEI” prin gustarea și achiziționarea unor legume proaspete și de calitate de la producătorii locali de încredere.

Claudiu DUMITRACHE

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Mara » Articole Ziarul Mara »
 
Expoziție Vânzare Legume Proaspete Tradițiile Gusturile Toamnei