× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Extindere sistem de alimentare cu apă și stație de epurare în comuna Saelele, prin PNI “Anghel Saligny”

Ziarul Teleormanul • 10-10-2023, 14:00:09 • 50 vizualizari
 

La sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, au fost semnate 58 de noi contracte pentru proiecte de infrastructură, în valoare de aproape 700 milioane de lei, unul dintre contracte fiind semnat de Primăria Saelele pentru proiectul “Extindere sistem de alimentare cu apă și extindere stație de epurare comuna Saelele, județul Teleorman”. Suma alocată pentru implementare este în valoare de 5.625.716,17 lei.

“Voi continua să vă sprijin în demersurile pe care le faceți pentru implementarea proiectelor în interesul cetățenilor! Ne dorim ca România să prospere și să ofere o viață mai bună tuturor locuitorilor săi, iar împreună putem atinge acest obiectiv!”, le-a transmis ministrul Adrian-Ioan Veștea, primarilor alături de care a semnat cele 58 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

Proiectele, în valoare totală de 673.946.324,63 de lei, urmăresc modernizarea și reabilitarea drumurilor de interes local, construirea unor poduri, podețe și punți pietonale, înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a celor de canalizare, precum și înființarea unor sisteme inteligente de distribuție a gazelor naturale.

Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” vizează realizarea a peste 9.000 km de rețele de alimentare cu apă, 17.000 km de rețele de canalizare, 2.000 km de drumuri județene și 15.000 km de drumuri locale, precum și a 104 obiective de investiții, preluate din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), pentru sisteme de distribuție a gazelor naturale.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Extindere Sistem Alimentare Stație Epurare Comuna Saelele Anghel Saligny