× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

(FACSIMIL) O altă luptă pierdută de Pîrvulescu, prin prefectul Haralambie

Exploziv News 24 • 01-11-2023, 20:00:51 • 57 vizualizari
 

Este deja de notorietate faptul că Adrian Florescu nu se mai află în grațiile fostului președinte al liberalilor teleormăneni, Eugen Pîrvulescu, motiv pentru care acesta din urmă a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a-l elimina din toate structurile, atât cele politice, cât și cele publice.

Adrian Florescu nu putea fi înlăturat din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Teleorman decât cu ajutorul prefectului. Mai exact, după ce Pîrvulescu l-a exclus din PNL Teleorman, prefectul Haralambie, cunoscut ca fiind „omul” senatorului, susținut de acesta pentru postul pe care îl ocupă în prezent, a semnat imediat ordinul prin care vicepreședintele își pierdea calitatea de consilier județean și implicit, trebuia să elibereze și biroul vicepreședintelui.

Pîrvulescu a pierdut și la Ialomița

Ulterior, după ce i-a fost adus la cunoștință, Adrian Florescu a atacat documentul în instanță, simțindu-se total nevinovat față de acuzațiile care i se aduceau, și anume că susține politicile pesediste, și nu ale partidului din care făcea parte. Primii care s-au pronunțat pe marginea acestui caz, la începutul lunii august, au fost judecătorii Tribunalului Teleorman. Pe portalul instanței de judecată s-a afișat hotărârea, prin care se suspendă ordinul prefectului Haralambie. Nemulțumiți de decizia instanței, reprezentanții Prefecturii au făcut recurs și totodată, au cerut strămutarea dosarului la Ialomița, acolo unde, ieri a câștigat din nou, tot vicepreședintele Adrian Florescu. Mai exact, hotărârea ”Suspendă executarea Ordinului nr. 396 din 17.07.2023 privind constatarea încetarii de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Teleorman, emis de Prefectul Judeţului Teleorman, până la pronunţarea instanţei de fond.” (VEZI FACSIMIL)

Facsimil

În consecință, după mai bine de o lună și jumătate, astăzi Adrian Florescu a revenit pe scaunul de consilier județean, și implicit în biroul de vicepreședinte al Consiliului Județean Teleorman.

 

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Exploziv News 24 » Articole Exploziv News 24 »
 
FACSIMIL Luptă Pierdută Pîrvulescu Prefectul Haralambie