× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Flash-Interviu Valentin Popescu – ,,Siliștea este una dintre candidatele la promovare”

Teleorman Sport • 16-10-2023, 20:00:04 • 41 vizualizari
 

După ce a experimentat fotbalul alături de CSM Alexandria în grupele Cupei României din sezonul trecut, expertul în marketing sportiv, Valentin Popescu, ne-a răspuns la câteva întrebări:

Ce crezi despre echipa unde joci actualmente?
De jucat, joc mai puțin, însă pentru nivelul de la Liga 5 cred că avem un lot foarte bun, însă mai sunt câteva echipe în seria noastră care ne pot încurca în drumul nostru spre atingerea obiectivului de a promova în Liga 4.

Care iți pare până acum cel mai dificial adversar din cei întâlniți?
Până acum cel mai greu meci a fost împotriva celor de la Săceni, o echipa extrem de solida. Am pierdut și un meci în deplasare, dar asta pentru că mare parte din lot la acel meci au lipsit. Se întâmplă astfel de situații la fotbalul amator.

Care sunt punctele forte ale echipei?
Îmi place unitatea grupului de la Siliștea. Este un mix bun între jucătorii tineri, care arată potențial, și cei cu experiență. Chiar vreau să vă spun câteva nume de care sper să auzim mai târziu la nivel de jucători profesioniști: Cătălin Coteanu, Valentin Ioniță sau Bica Niculae, toți au vârste între 16 și 18 ani și sunt titulari de drept în echipa noastră.

Când mai ai timp pentru fotbalul de la județ? Știm că esti implicat în multe proiecte pe zona de marketing.
Pentru mine este relaxare. Este comuna unde m-am nascut. Îmi face placere. Chiar vorbeam cu un prieten foarte bun astăzi și care provine tot din Siliștea, Alexandru Crișu se numește, pasionat de fotbal și un foarte bun jucător de fotbal în tinerețe, un om care ajută echipa de fotbal, dar și oamenii din comunitatea de acolo, spuneam că atunci când faci din plăcere și cu sufletul deschis lucrurile, totul este mai plăcut și mai ușor.

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Teleorman Sport » Articole Teleorman Sport »
 
Flash-Interviu Valentin Popescu Siliștea Dintre Candidatele Promovare