× Prima Pagina Alege Orasul Cautare
STIRI ALEXANDRIA

STIRI ALEXANDRIA

 

Fostul polițist care și-a amenințat vecina cu moartea, membru MRS / Carmen Dan: “Implicarea domnului Cătălin Coman într-un scandal legat de acte de violență domestică va fi sancționată politic de către MRS”

Ziarul Teleormanul • 08-01-2024, 20:00:12 • 64 vizualizari
 

Azi dimineață, în sectorul 4 al Capitalei, a avut loc un scandal major, o femeie fiind amenințată cu moartea de vecinul său, supărat de gălăgia din apartament. A fost nevoie de intervenția negociatorilor, bărbatul închizându-se în apartament după ce a amenințat victima cu acte de violență și refuzând orice comunicare cu polițiștii. “În această dimineață, 8 ianuarie 2024, în jurul orei 05.55, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 18 Poliție a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, un bărbat ar fi distrus geamul de la intrarea în locuința unei femei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind efectuată cercetarea la fața locului. Ulterior, Secția 18 Poliție a fost sesizată, din nou, cu privire la faptul că bărbatul ar fi amenințat victima cu acte de violență și s-ar fi închis în apartament, refuzând orice comunicare cu polițiștii care au revenit la adresă”, a informat Poliția București.

Luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale – DGPMB au pătruns până la urmă în imobil şi l-au imobilizat pe bărbat. În urma intervenţiei, nici bărbatul şi nici forţele de ordine nu au suferit vătămări”.

Din câte se pare, bărbatul respectiv este un polițist aflat la pensie, de numele căruia se leagă însă și aspecte controversate și cu implicații în sfera politică. Astfel, Cătălin Coman pare a fi implicat în “scandalul microfoanelor” plantate în locuința lui Carmen Dan, pe vremea când aceasta ocupa funcția de ministru de Interne, dar, în mod suprinzător, același personaj este acum membru al Mișcării România Suverană (MRS), partid al cărei președinte este Carmen Dan și care este susținut de Liviu Dragnea.

O poziție față de toate aceste informații, a avut-o chiar Carmen Dan, care a postat pe pagina sa de Facebook: “Referitor la informațiile apărute în spațiul public, în cursul zilei de astăzi, în calitate de Președinte al MRS, doresc să fac următoarele precizări:

Implicarea domnului Cătălin Coman într-un scandal legat de acte de violență domestică va fi sancționată politic de către MRS. După cum știți, am inițiat și am modificat legislația în sensul eficientizării prevenirii și combaterii violenței domestice. Conduita publică a oricărui membru de partid trebuie să fie adecvată normelor sociale, motiv pentru care vom analiza în cadrul instituțional al MRS măsurile care se impun a fi luate în acest caz. Bineînțeles, după ce ancheta aflată în derulare se va finaliza și vom afla rezultatele.

În ceea ce privește comentariile legate de posibila participare a domnului Coman (care într-adevăr este Președinte al MRS, sector 5 București) în acțiunea de introducere în spațiul meu privat a unei tehnici de monitorizare ambientală, menționez că nu sunt în măsură să comentez deciziile luate de unitatea de Parchet competentă, care a investigat cazul. Dosarul este, din câte știu, soluționat cu neînceperea urmăririi penale.

Mișcarea România Suverană este mult mai mult decât o sursă de scandaluri care alimentează senzaționalul. Experiența personală mă determină să nu reacționez „la cald” și să urmăresc (la fel ca și dumneavoastră) derularea evenimentelor”.

Related

 
Facebook WhatsApp Messenger
 
 
Continuare pe Ziarul Teleormanul » Articole Ziarul Teleormanul »
 
Fostul Polițist Amenințat Vecina Moartea Membru Carmen Implicarea Domnului Cătălin